Cazare

Termenul limită pentru rezervarea cazării a expirat

METODE DE REZERVARE A CAZĂRII (vă rugăm să folosiţi una din cele două metode de rezervare)
1. prin completarea secţiunii “Rezervare cazare hotel” – forma de rezervare recomandată (opţiunea de rezervare este disponibilă doar după accesarea paginii personale pe baza numelui de utilizator şi a parolei stabilite la înregistrarea online)
2. prin e-mail pe adresa: contact@patologieinfectioasa.ro*
* În acest caz, vă rugăm să specificaţi în email perioada de cazare, hotelul şi tipul camerei.

Plata cazării se va face în contul Eventer.Net, nr. cont: RO34BACX0000001109460000, deschis la UniCredit Bank Iaşi, cu menţiunea “Pentru Conferinţa Patologie Infecţioasă – Rezervare Cazare, Hotel …”. Codul fiscal al SC EVENTER.NET SRL este RO 26964360.
Vă rugăm să trimiteţi copia documentului de plată a cazării operatorului evenimentului, prin email.

CONFIRMAREA REZERVĂRII
Rezervarea la hotel nu este valabila fără dovada plăţii cel puţin a primei nopţi de cazare. Rezervarea neînsoţită de plata este considerată nulă.
ANULĂRI
Anulările sunt acceptate doar prin e-mail sau notificare scrisă pe adresa operatorului conferinţei. Până la data de 19.05.2019 se va rambursa 95% din suma achitată, nimic ulterior.

HOTEL INTERNAȚIONAL 4*

Adresa: Str. Palat nr. 5A, Iaşi
Amplasat în cadrul Complexului Palas Iaşi, Hotelul Internaţional 4* oferă unităţi de cazare cu Wi-Fi gratuit şi acces gratuit la piscina interioară, centrul de fitness, saună uscată şi umedă şi cadă cu hidromasaj. Toate camerele au aer condiţionat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, minibar, facilităţi pentru prepararea de ceai şi cafea, birou, cutie de valori.

Cameră single390 lei/cam./noapte
Cameră dublă – 440 lei/cam./noapte
Tarifele includ taxa locală, mic dejun şi TVA.

HOTEL SELECT 4*

Adresa:  Piața 14 Decembrie 1989 Nr.2
Palat construit în mijlocul Iașului în jurul anului 1880 de către Baronul bancher Neuschotz ca reședință a familiei, încărcat de istorie antebelică și postbelică, a avut un rol deosebit în orașul culturii romnești. În anul 1906, Ministerul de Finanțe cumpără palatul și înființează Administrația Financiară Locală. Începutul Primului Război Mondial, obligă Guvernul de la București să se refugieze în nordul țării.

Cameră single320 lei/cam./noapte
Cameră dublă350 lei/cam./noapte
Tarifele includ micul dejun, TVA şi taxa locală.

HOTEL UNIREA 4*

Adresa: Piața Unirii nr. 5, Iași
Hotel Unirea Iaşi este poziţionat ultracentral, chiar în Piaţa Unirii. Hotelul este unul dintre cele mai uşor de găsit obiective din Iaşi.
Având în vedere poziţionarea privilegiată, Hotel Unirea se află aproape de principalele obiective turistive şi culturale ale capitalei Moldovei: Biserica Trei Ierarhi, Mitropolia Sfânta Paraschiva, Filarmonica şi Teatru Naţional Iaşi.

Cameră single310 lei/cam./noapte
Cameră dublă350 lei/cam./noapte
Tarifele includ micul dejun, TVA şi taxă locală.

Contactează operatorul PATINF 2022

14 + 4 =

Operatorul PATINF 2022

Adresa: Str. A. Panu nr. 13, Iasi
Tel.: 0332.40.88.05
E-mail: contact@patologieinfectioasa.ro
Website: www.eventernet.ro

Parteneri media: