Cazare

METODE DE REZERVARE A CAZĂRII (vă rugăm să folosiţi una din cele două metode de rezervare)
1. prin completarea secţiunii “Rezervare cazare hotel” – forma de rezervare recomandată (opţiunea de rezervare este disponibilă doar după accesarea paginii personale pe baza numelui de utilizator şi a parolei stabilite la înregistrarea online)
2. prin e-mail pe adresa: contact@patologieinfectioasa.ro*
* În acest caz, vă rugăm să specificaţi în email perioada de cazare, hotelul şi tipul camerei.

Plata cazării se va face în contul Eventer.Net, nr. cont: RO34BACX0000001109460000, deschis la UniCredit Bank Iaşi, cu menţiunea “Pentru Conferinţa Patologie Infecţioasă – Rezervare Cazare, Hotel …”. Codul fiscal al SC EVENTER.NET SRL este RO 26964360.
Vă rugăm să trimiteţi copia documentului de plată a cazării operatorului evenimentului, prin email.

CONFIRMAREA REZERVĂRII
Rezervarea la hotel nu este valabila fără dovada plăţii cel puţin a primei nopţi de cazare. Rezervarea neînsoţită de plata este considerată nulă.
ANULĂRI
Anulările sunt acceptate doar prin e-mail sau notificare scrisă pe adresa operatorului conferinţei. Până la data de 20.05.2023 se va rambursa 95% din suma achitată, nimic ulterior.

HOTEL UNIREA 4*

Adresa: Piața Unirii nr. 5, Iași
Hotel Unirea Iaşi este poziţionat ultracentral, chiar în Piaţa Unirii. Hotelul este unul dintre cele mai uşor de găsit obiective din Iaşi.
Având în vedere poziţionarea privilegiată, Hotel Unirea se află aproape de principalele obiective turistive şi culturale ale capitalei Moldovei: Biserica Trei Ierarhi, Mitropolia Sfânta Paraschiva, Filarmonica şi Teatru Naţional Iaşi.

Cameră single400 lei/cam./noapte
Cameră dublă470 lei/cam./noapte
Cameră single superioară415lei/cam./noapte
Cameră dublă superioară485 lei/cam./noapte
Tarifele includ micul dejun, TVA şi taxă locală.

HOTEL TRAIAN 4*

Adresa: Str. Piata Unirii nr.1, Iași, Romania
Grand Hotel Traian este un simbol legendar din centrul orașului Iași, fiind construit de renumitul inginer francez Gustave Eiffel. Acesta a fost visul primarului Scarlat Pastia ce și-a propus să construiască cel mai elegant Teatru Național. Fiind un proiect inovator cu un cost fără precedent în acele zile, Scarlat Pastia a fost nevoit să cedeze imobilul, fiind transformat de către noul proprietar în hotel. Gustave Eiffel, care a proiectat, de asemenea, Turnul Eiffel din Paris și Statuia Libertății din New York, și-a propus sarcina de a oferi toată gloria și opulența unui castel francez, necruțând nici un cost.

Cameră single (pat de o persoană) – 340 lei/cam./noapte
Cameră single standard – 365 lei/cam./noapte
Cameră dublă standard – 380 lei/cam./noapte
Tarifele includ taxa locală, mic dejun şi TVA.

Contactează operatorul PATINF 2023

6 + 7 =

Operatorul PATINF 2023

Adresa: Str. A. Panu nr. 13, Iasi
Tel.: 0332.40.88.05
E-mail: contact@patologieinfectioasa.ro
Website: www.eventernet.ro